LG’nin yeni amiral gemisi LW980T


LG’nin yeni amiral gemisi LW980T

2 Eylül’de kapılarını ziyaretçilere açacak olan Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA için ilk haber LG’den geldi.

En güncel 3D teknolojisi ve Akıllı TV’yi birleştirdiği belirtilen LW980T serisi ürünler, 47 ve 55 inç ekran boyutlarına sahip olacak. LG’nin Nano Full LED arka aydınlatması kullanan modeller parlak ve temiz görüntü sunacaklar.

Yeni LG televizyonların özelliği 27,5mm inceliğinde bir çerçeveye sahip olmaları. Pasif 3D teknolojisi ile yedi 3D gözlük bu modellerle hediye edilecek. 3D içeriğin azlığından şikayet edenler de, LW980T TV’lerin içerisindeki otomatik çeviriciyle rahat bir nefes alabilirler. Çünkü 2D içerikler otomatik olarak 3D olarak ekrana gelecek.

TruMotion 400 Hz, özellikle maç ve oyun konsolu sahiplerini sevindirirken, SmartShare DLNA özelliği ile uyumlu telefon ve dizüstülerden içeriği kolayca TV’ye aktarmak da mümkün olacak. DivX HD dosya biçimlerini USB üzerinden destekleyen cihaz, iPod/iPhone şarj etme, 9.1 hoparlör desteği gibi özelliklerle de dikkat çekiyor.

Ürünün fiyatı konusunda ise firma henüz bilgi vermiyor.

(stuff.com.tr)

, , , , , , , , , , ,

Yorumlar kapalı